فروشنده تیغه کرکره آلومینیومی برقی فوم دار آنادایز
فروشنده تیغه کرکره آلومینیومی برقی فوم دار آنادایز با کیفیت مطلوب و به دو شکل قوس دار و تخت و نیز با طیف رنگی گسترده وارد بازار و عرضه می نماید.
مشخصات تیغه کرکره آلومینیومی برقی فوم دار
این نوع از تیغه کرکره آلومینیومی که در وسط آن فوم کار شده است بی نهابت بی صدا بوده و استحکام قابل توجه ای دارد از این رو در بسیاری از مکان ها از جمله پارکینگ ها، فروشگاه ها، کارخانه ها و غیره نصب و استفاده می گردد. بدیهی است تیغه کرکره آلومینیومی فوم دار در این شرکت با بیلت استاندارد 6063 تولید شده و به همین علت کاملا قابلیت آبکاری، اج، آنادایز، رنگ الکترو استاتیک و دکورال (طرح چوب) را داراست. تیغه کرکره آلومینیومی فوم دار در سایز های 60 و 80 تولید می شود.
مشخصات تیغه کرکره آلومینیومی 60
- عرض تیغه 58 میلی متر
- ضخامت تیغه 18 میلی متر
- بیشترین ارتفاع قابل نصب 7 متر
- تعداد تیغه در هر متر ارتفاع 16 عدد
مشخصات تیغه کرکره آلومینیومی 80
- عرض تیغه 78 میلی متر
- ضخامت تیغه 18 میلی متر
- بیشترین ارتفاع قابل نصب 8 متر
- تعداد تیغه در هر متر ارتفاع 12 عدد
این تیغه ها به صورت اتوماتیک یا برقی بوده که از موتور ها با برندهای معتبر مانند توبلار، ساید و یا سنترال استفاده می گردد.





دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.